IMOBILIARE ALESD
Case, apartamente, terenuri...

Servicii

1. VANZARI-CUMPARARI: apartamente, case, ansambluri rezidentiale, spatii comerciale, industriale, terenuri, paduri

- Vanzarea unui imobil cuprinde: un prim contract cu vanzatorul, vizitarea imobilului de catre agent in vederea intocmirii unei fise cu descrierea amanuntita a imobilului pentru prezentarea potentialilor clienti, asistenta in vederea obtinerii actelor necesare vanzarii, incheierea tranzactiei in conditii avantajoase.

- Cumpararea unui imobil cuprinde: prezentarea unei oferte cat mai apropiata de cerintele clientului, informarea acestuia cu privire la caracteristicile imobilelor, vizitarea ofertei sau ofertelor selectate, colaborarea cu banci sau firme de brokeraj in vederea obtinerii rapide a unui credit, colaborarea cu un birou notarial in vederea verificarii actelor si proprietatilor, negocierea unui pret avantajos si incheierea tranzactiei in conditii bune.

2. INCHIRIERI IMOBILE: apartamente, case, spatii comerciale si industriale, terenuri

- Inchirierea unui imobil: vizitarea ofertei pentru stabilirea valorii de chirie, introducerea in baza de date, publicitate, prezentarea potentialilor.

- Inchirierea in vederea gasirii unui imobil spre inchiriere: identificarea nevoilor clientilor si prezentarea ofertelor, programarea si vizitarea imobilelor, asistenta pentru incheierea actelor.

3. STUDII DE PIATA: efectuam studii de piata pe baza datelor existente.

4. INTERMEDIERI ACTE

5. CONSULTANTA IMOBILIARA: va oferim un serviciu personalizat conform nevoilor dumneavoastra.

Cautare

Informatii de baza [-]
0
-
180,000
Detalii [+]
Adresa [+]
Utilitati [+]